Catalog Billa: ”Iubește în fiecare zi !”

Începe o nouă săptămână, cu multe activități în fiecare zi. După atâta mișcare și agitație, o supă caldă sau o mâncare gătită este potrivită pentru ca ziua să se termine perfect. În noul catalog al magazinului Billa sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi carne și lactate, legume și fructe sau preparate de panificație. De asemenea, mai sunt prezentate și diferite produse pentru îngrijire, electrocasnice și altele.

Răsfoind broșura, am văzut ceafă de porc tăiată felii și cu os (la prețul de 14,49 lei pe kilogram) și pulpe de pui fără os (la prețul de 15 lei pe kilogram).

În fiecare dimineață mie îmi place să beau o ceașcă de cafea. Am în catalog cafea la prețul de 16,49 lei și lapte în sticlă de 1 litru (la prețul de 4,59 lei).

De asemenea, am mai văzut un calup de 650 grame cu salam țărănesc (la prețul de 9,65 lei) și un calup de 1 kilogram cu parizer din carne de porc (la prețul de 4,79 lei).

În pliant sunt prezentate și alte produse precum placă de păr, care este la prețul de 59,90 lei, mașină de tuns părul (la prețul de 48,90 lei) și altele.

Dacă doriți să vedeți mai multe produse prezentate în catalogul magazinului Billa, dați click aici.