Catalog Carrefour: „Orice poate deveni un mărțișor”

Dacă ți-ai propus să faci cumpărături la sfârșit de săptămână, magazinul Carrefour prezintă în noul său catalog diverse produse, cum ar fi mezeluri și carne, produse pentru îngrijire și produse pentru curățat, răcoritoare și dulciuri. De asemenea, mai sunt prezentate și produse de bază pentru mâncăruri, lactate și brânzeturi, dar și flori și alte produse.

Răsfoind broșura magazinului Carrefour, mi-au plăcut un buchet cu 5 fire de trandafiri (la prețul de 13 lei) și o tartă în formă de inimă cu zmeură pe deasupra (la prețul de 14,90 lei pe kilogram).

În categoria de legume și fructe am văzut o plasă de 1 kilogram cu cartofi roșii (la prețul de 1,49 lei pe plasă) și pere la prețul de 4,89 lei pe kilogram.

Am mai văzut și pește macrou congelat (la prețul de 7,49 lei pe kilogram) și carne tocată de porc (la prețul de 10,49 lei pe kilogram).

De asemenea, tot în acest pliant am mai văzut și pulpe de pui cu spate (la prețul de 5,79 lei pe kilogram) și costiță afumată (la prețul de 14 lei pe kilogram).

Pentru cei cărora le place să își înceapă diminețile cu o cafea, am văzut un pachet de 250 grame cu cafea măcinată la prețul de 9 lei.

Mi-a atras atenția și un pachet ce conține o pungă de 6 kilograme cu detergent pentru haine și o sticlă de 1,9 litri cu balsam pentru haine. Pachetul este la prețul de 49,90 lei.

Mai multe produse din catalogul magazinului Carrefour găsiți aici.