Catalog Hornbach cu diverse modele de plante și materiale pentru construit

Grădina și casa este locul în care noi ne putem relaxa atunci când venim obosiți de la muncă sau de la alte activități din timpul zilei. Poate că mulți dintre noi visăm să servim un ceai într-o grădină plină cu flori, ce ne încântă mereu cu parfumul lor plăcut. Dacă ți-ai propus ca un astfel de vis să devină realitate, în noul catalog al magazinului Hornbach sunt prezentate diverse produse pentru amenajarea grădinii, cum ar fi unelte pentru grădinărit, flori, sisteme pentru irigat și altele pentru iluminat, mașini electrice pentru tuns iarba sau materiale pentru construit terase.

Răsfoind broșura magazinului Hornbach, am văzut un solar din plastic cu înălțimea de 30 centimetri. Iluminarea se face pe baza unui LED care este legat la un acumulator ce se poate și reîncărca. Țărușul solar este la prețul de 2,50 lei.

Mi-a mai plăcut și o tăviță cu 10 spații în care sunt plantate panseluțe. Aceste flori sunt pentru exterior și sunt la prețul de 9,49 lei.

De asemenea, mai sunt prezentate și diverși saci cu pământ și îngrășământ pentru flori, cum ar fi un sac de un 1 kilogram cu îngrășământ pentru trandafirii ce sunt plantați atât în ghivece din interiorul casei, cât și pentru cei din exteriorul casei. Acest sac cu îngrășământ pentru trandafiri este la prețul de 14 lei.

Când iarba răsare, ne cam dă de lucru. Dar decât să o tai fir cu fir, mai bine ne-am alege o mașină de tuns iarba, ca treaba să meargă mai repede. Am văzut prezentat în pliant o mașină electrică de tuns iarba cu motor de 1000 W și cu lățimea de 32 centimetri. Această mașină dispune de un sac de 28 litri în care se strânge iarba tăiată. De asemenea, mașina are 3 trepte reglabile în funcție de înălțimea dorită pentru fiecare roată. Mașina electrică de tuns iarba este la prețul de 259 lei.

Catalogul magazinului Horbach este prezentat în imaginile de mai jos.