Catalog Jysk cu reduceri de până la 60 % la diverse produse

Poate că vremea de afară nu te lasă să ieși din casă. Dar dacă stai mai mult prin camerele unde mobila din lemn aleasă de tine te ajută să te relaxezi, și aceasta e o opțiune. Iar dacă vrei să redecorezi, magazinul Jysk prezintă în noul său catalog diverse produse, cum ar fi mobilă din lemn și accesorii pentru locuință, diverse modele de lenjerii și draperii, saltele pentru pat și altele.

Am văzut în broșură o saltea pentru pat. Aceasta are pe interior arcuri, iar pe exterior are o husă matlasată. Dimensiunea saltelei este de 80 x 200 centimetri și este la prețul de 400 lei.

De asemenea, am mai văzut o lenjerie la prețul de 80 lei, cu un cearceaf pentru pat și unul pentru plapumă, confecționate din bumbac.

Mi-a atras atenția un dulap din furnir decorativ de stejar. Acest dulap este la prețul de 700 lei și are 3 uși, 3 rafturi și o bară pentru umerașe.

Mi-a mai plăcut și un birou pentru calculator, realizat din furnir decorativ de fag, cu hub pentru USB integrat și raft glisant pentru tastatură. Biroul pentru calculator este la prețul de 235 lei.

Catalogul magazinului Jysk îl găsiți ilustrat în imaginile de mai jos.

 

Related posts