Catalog Jysk: ”Reduceri de până la 50 %”

În noul catalog al magazinului Jysk sunt prezentate diferite produse pentru locuință, cum ar fi pernă și pătură, perdele și jaluzele, lenjerii pentru pat și saltele. De asemenea, mai sunt prezentate și diverse accesorii pentru decorat locuința, dar si mobilier și cutii pentru depozitat diverse lucruri.

Răsfoind broșura magazinului Jysk, am văzut o perdea în formă de șnur cu dimensiunile de 90 x 245 centimetri (la prețul de 22,50 lei) și p draperie confecționată din material poliester cu dimensiunile de 140 x 175 centimetri (la prețul de 75 lei).

Mi-au mai plăcut și o pătură matlasată ce are dimensiunile de 140 x 200 centimetri (la prețul de 60 lei) și o cuvertură pentru pat (dimensiunile de 160 x 220 centimetri), la prețul de 45 lei.

De asemenea, am mai văzut și diverse modele de lenjerie pentru pat. Una din acestea este la prețul de 75 lei și este confecționată din bumbac satinat.

Mi-a atras atenția o plapumă termică ce este formată de fapt din două plăpumi cusute între ele, cu umplutură din fibră. Plapuma termică este la prețul de 90 lei și are dimensiunile de 135 x 200 centimetri.

În categoria mobilier mi-au plăcut o masă din melamină de stejar (la prețul de 350 lei) și un dulap în formă de bufet ( cu 2 uși, 4 sertare și 2 rafturi). Acesta este realizat din melamină de stejar (la fel ca și masa), dimensiunile dulapului fiind de 118 x 88 x 35 centimetri. Prețul acestuia este de 300 lei.

Tot în acest pliant am mai văzut și o canapea extensibilă (se poate întinde și se formează un pat) cu 3 locuri. Este confecționată din imitație de piele de culoare neagră, iar umplutura este din spumă. Canapeaua extensibilă este la prețul de 550 lei.

Catalogul magazinului Jysk îl vedeți prezentat în imaginile de mai jos.

Catalogul este valabil între 23 februarie – 8 martie 2017.

Related posts