Catalog Kaufland cu alimente și produse pentru locuință

Magazinul Kaufland prezintă în catalogul său diverse categorii de produse cum ar fi electrocasnice și produse pentru curățat, alimente și accesorii pentru bucătărie, flori și dulciuri.

Am văzut prezentată (în categoria de carne și mezeluri) carne de porc fără os (la prețul de 15 lei pe kilogram) și un calup de 700 grame cu salam Victoria (la prețul de 13,59 lei). Tot aici în această categorie, mi-a mai atras atenția o spată de vițel fără os (la prețul de 40 lei pe kilogram) și cârnați țărănești din carne de porc și vită (la prețul de 12 lei pe kilogram).

În categoria de legume și fructe am văzut spanac la prețul de 5 lei pe kilogram. O caserolă de 500 grame cu bame este la prețul de 15 lei. Pepenele galben are prețul de 5 lei pe bucată.

De asemenea, am mai văzut și tigăi pentru gătit. Una dintre acestea este realizată din oțel carbon cu mâner din inox (la prețul de 25 lei).

În categoria Electrocasnice mi-au plăcut un mărunțitor cu putere de 400 W. Acesta dispune de un bol cu capacitate de 500 mililitri și de lame din oțel inoxidabil.

Tot aici am mai văzut și un blender cu putere de 550 W, cu lame din oțel inoxidabil. Acesta are 5 trepte de viteză, dispune de un vas cu capacitatea de 1750 mililitri și costă 80 lei.

Mai multe produse din catalogul magazinului Kaufland găsiți dacă dați click aici.