Catalog Kika: ”Descoperă ofertele lunii februarie!”

Vă invit să descoperim împreună ofertele din noul catalog al magazinului Kika, în care sunt prezentate diverse produse pentru locuință, cum ar fi pat și dulap pentru dormitor, canapea și bibliotecă pentru living, mobilă pentru hol, cutii pentru depozitat diverse lucruri și altele.

Răsfoind broșura Kika am văzut o canapea în formă de colțar ce se poate și întinde. Materialul folosit pentru tapițeria de pe partea de jos este din piele ecologică de culoare gri, iar pe partea de șezut este din stofă de culoare maro. Canapeaua în formă de colțat este la prețul de 2000 lei.

Mi-au plăcut o galerie cu rame pentru poze cu ceas pe mijloc (la prețul de 90 lei) și un pat pentru camera copiilor (patul este de culoare alb lăcuit, iar materialul din cadrul patului este din MDF). Patul este la prețul de 819 lei.

De asemenea, am mai văzut și mobilă pentru bucătărie cu front și blat de culoare crem deschis. Culoarea corpurilor este albă, iar mânerele de plastic sunt de culoare gri. Mobila de bucătărie este la prețul de 2,654 lei.

Tot în acest pliant am mai văzut și un frigider de culoare alb din clasa energetică A+. În interiorul frigiderul sunt 4 rafturi din sticlă, 2 sertare pentru legume și 3 sertare pentru congelator. Frigiderul este la prețul de 2000 lei.

Catalogul magazinului Kika este prezentat în imaginile de mai jos.