Catalog Leroy Merlin: ”Trezește-ți grădina la viață cu puțin, foarte puțin!”

A sosit primăvara și o dată cu ea bucuria de a ne imagina grădina de lângă casă în care este așezat grătarul încins, unde familia se strânge la o masă plină cu mâncare bună. Florile din grădină oferă o imagine ca de poveste, iar parfumul lor vă face să vă ridicați de la masă și să dansați. Pomii fructiferi nici ei nu sunt de ocolit, crengile lor tăiate cu grijă vă ofere umbră deasupra mesei.

Dacă vă gândiți să organizați astfel de petreceri și poate sunteți în căutare de unelte sau plante pentru amenajarea grădinii, pentru petrecerile ce vor urma, în noul catalog al magazinului Leroy Merlin sunt prezentate diferite unelte și plante pentru grădină, dar și idei inedite.

Răsfoind broșura, am văzut un raft pentru exterior și interior, creat din lemn cu 3 etajere (la prețul de 49,48 lei) și un sac de 0,9 kilograme cu gazon la prețul de 8,49 lei.

Mi-au atras atenția butașii de trandafiri altoiți, pe care i-am văzut la prețul de 5 lei pe bucată. Deoarece îmi doresc ca trandafirii mei să crească mai rapid, voi cumpăra și un sac de 1 kilogram cu îngrășământ pentru trandafiri, la prețul de 13,81 lei.

Pentru pomi am văzut un pulverizator cu rezervor de 4 litri, ce se poate folosi cu soluție lichidă atunci când dorim să stropim pomi (la prețul de 36,90 lei) și un ferăstrău electric cu putere de 1,8 KW. Lungimea de tăiere este de 35 centimetri și viteza lanțului este de 35,5 m/s, iar greutatea ferăstrăului este de 5 kilograme. Ferăstrăul electric este la prețul de 169 lei.

De asemenea, am mai văzut și plicuri cu semințe de diverse soiuri de legume, cum ar fi un pliculeț ce conține semințe de castraveți ( la prețul de 0,83 lei ) sau arpagic galben la prețul de 3,98 lei pungă de 0,5 kilograme.

Catalogul magazinului Leroy Merlin îl vedeți prezentat în imaginile de mai jos.