Catalog Lidl cu alimente, haine și accesorii pentru locuință

Să evadăm puțin din rutina de zi cu zi și să gătim o mâncare specială pentru weekend. În noul catalog Lidl sunt prezentate diverse produse pentru îngrijire și produse pentru curățat diverse suprafețe, alimente, haine și accesorii pentru locuință. De asemenea, mai este prezentată și o gamă largă de unelte și ustensile pentru meșteri.

Răsfoind broșura, am văzut de exemplu o cremă pentru față (la prețul de 9,90 lei) si o sticlă de 900 mililitri  de șampon cu cheratină și germeni de grâu (la prețul de 9,90 lei).

Pentru cei ce se pregătesc de curățenia pentru primăvară, am văzut o sticlă de 750 mililitri cu soluție pentru curățat cabina de duș (la prețul de 6 lei) și sticlă de 300 mililitri cu soluție pentru curățat sticla și ceramica (la prețul de 6 lei).

Pentru o mâncare specială de weekend, mă gândeam să folosesc gulaș de vită, pe care l-am văzut în caserolă de 500 grame la prețul de 11,79 lei, dar și broccoli din caserolă de 500 grame, la prețul de 3,49 lei.

De asemenea, mai sunt prezentate și alte produse în broșură, cum ar fi haine pentru femei ( de exemplu un set de 2 bluze cu mâneci lungi la prețul de 45  lei).

Pentru meșteri am văzut o mașină de înșurubat și găurit cu acumulator (la prețul de 199 lei) și altele.

Catalogul magazinului Lidl este prezentat in imaginile de mai jos.

 

Related posts