Catalog Lidl: ”Surprize rafinate în săptămâna italiană”

Magazinul Lidl ne prezintă diverse produse de prin diverse colțuri ale lumii. De această dată în noul catalog sunt prezentate produse și alimente tradiționale din Italia și nu numai. De asemenea, mai sunt prezentate și alte  categorii de produse, cum ar fi haine și încălțăminte pentru tote vârstele, unelte și accesorii pentru grădinărit, accesorii și haine pentru sport și altele.

Încântată fiind de preparatele italiene, am răsfoit broșura magazinului Lidl, în care am văzut o pungă de 300 grame cu lipii italiene (la prețul de 5 lei) și un borcan de 350 grame cu capere (la prețul de 6 lei).

Italienii sunt specialiști în paste. Tot în acest pliant am văzut o cutie de 500 grame cu foi pentru lasagne (la prețul de 6 lei), o pungă de 1 kilogram cu spaghete făcute din griș de grâu (la prețul de 5 lei) și altele.

Mi-au mai plăcut și o cutie de 300 grame cu nuggets de pui cu roșii și mozzarella (la prețul de 10 lei), o cutie de 400 grame cu pizza care este la prețul de 10 lei și altele.

Pentru cei ce doresc să profite de căldura de afară și doresc să își planteze sau să curețe pomii din grădină, am văzut prezentat un set cu 2 foarfeci pentru grădină (la prețul de 20 lei) și pomi fructiferi plantați în ghivece (diverse sortimente), la prețul de 40 lei pe bucată.

Dacă doriți să vedeți catalogul complet magazinului Lidl, dați click aici.

Related posts