Catalog Oriflame cu produse cosmetice și parfumuri pentru femei și bărbați

A apărut noul catalog al Oriflame în care sunt prezentate diferite produse cosmetice și produse pentru îngrijire, dar și alte articole, cum ar fi haine și poșete.

Răsfoind broșura Oriflame am văzut loțiune pentru corp cu ulei de argan. Această loțiune este pentru o piele uscată (la prețul de 23 lei). Am mai vazut gel exfoliant pentru curățat tenul. Acest gel are particule abrazive ce curăță pori de pe față (la prețul de 15 lei).

Doresc ca în primăvara aceasta să adopt un machiaj cât mai colorat. Mi-au atras atenția un fard la prețul de 10 lei, pentru pleoape. Acesta are fie o singură nuanță mată, fie particule strălucitoare. Am mai vazut un ruj ce este prezentat în mai multe culori (la prețul de 10 lei).

Tot în categoria de cosmetice pentru machiaj, mi-au mai plăcut un tuș la prețul de 28 lei pentru pleoape, cu aplicator oblic pentru linii intense și un rimel cu periuță ce oferă genelor o alungire și separarea acestora (la prețul de 30 lei).

Mi-a atras atenția o sticluță de 50 mililitri cu parfum. Acest parfum cu arome de flori și fructe este la prețul de 35 lei. Am mai observat o sticluță ( la prețul de 20 lei ) care are volumul de 250 mililitri si conține o cremă parfumată pentru corp.

Pentru bărbați, am văzut o spumă pentru ras care este la prețul de 20 lei și o cremă pentru calmare de folosit după ras, la prețul de 10 lei.

Mai multe produse din catalogul Oriflame le vedeți dacă dați click aici.