Catalog PENNY Market: ”De dragobete iubește românește”

Se apropie sărbătoarea de Dragobete, probabil mulți dintre dumneavoastră doresc să își surprindă persoana iubită cu o cină romantică și un mic cadou. Această idee o am și eu, de aceea am ales să mă inspir din noul catalog al  magazinului Penny Market, în care sunt prezentate diverse produse, cum ar fi alimente și carne, răcoritoare și fructe, accesorii pentru autoturisme, electrocasnice și altele.

Răsfoind broșura. am văzut o caserolă de 650 grame cu pulpe de pui fără os (la prețul de 9,29 lei) și o caserolă de 500 grame cu mici preparați din carne de porc și vită (la prețul de 6 lei).

Din categoria fructelor și legumelor, am văzut ridichii roșii la prețul de 1,19 lei pe legătură și mandarine la prețul de 3 lei pe kilogram.

Pentru aperitiv mi-au plăcut un calup de 500 grame de salam la prețul de 9,85 lei și o rolă de 300 grame cu cașcaval afumat (la prețul de 8,69 lei).

De asemenea, am mai văzut și cărți cu povești de dragoste (la prețul de 5 lei pe bucată), un ondulator cu bară de 16 milimetri pentru un păr cu bucle elastice după folosire (la prețul de 55 lei) și altele.

Dacă doriți să vedeți și alte produse din catalogul magazinului Penny Market, dați click aici.