Catalog Pepco: ”Oferte pentru ținute de primăvară”

Observ că primăvara se apropie și asta mă bucură cel mai mult. De aceea mă voi pregăti să o aștept și în casa mea, unde totul va fi curat, iar aerul proaspăt al primăverii se va împrăștia în toate camerele. Cum o gospodină îi place să aibe totul curat și ordonat, la fel și eu voi începe curățenia generală. Dar pentru toate acestea va trebui să îmi caut și ustensilele sau soluțiile pentru curățat.

În noul catalog al magazinului Pepco sunt prezentate diverse produse, cum ar fi mop și racletă, haine pentru toate vârstele și încălțăminte, cutii pentru depozitat diverse lucruri și umerașe pentru haine. De asemenea, mai sunt prezentate și uscătoare pentru haine, ghivece pentru flori și accesorii pentru baie.

Răsfoind broșura, am văzut un set cu 10 umerașe pentru haine (la prețul de 10 lei) și un set cu 3 huse pentru haine (la prețul de 10 lei).

Mi-au mai plăcut și o bluză cu mânecă lungă de culoare albă cu imprimeuri pe material (la prețul de 20 lei) și o fustă pentru femei (la prețul de 10 lei).

Tot în acest pliant mai sunt prezentate și diverse modele de haine pentru copii, cum ar fi : pantaloni de trening pentru băieți (la prețul de 20 lei) și tricouri din material de bumbac (la prețul de 10 lei).

Mi-a atras atenția un uscător pentru haine, ce se întinde, având lungimea maximă de extindere de 3,66 metri, iar suprafața de uscat haine de 18,3 metri pătrați. Uscătorul este la prețul de 15 lei.

De asemenea, am văzut și ustensile cu ajutorul cărora se pot curăța pardoselele și geamurile, cum ar fi un mop cu coadă de metal și ștergător din material de microfibră (la prețul de 10 lei), o racletă pentru geamuri (la prețul de 10 lei) și altele.

Catalogul magazinului Pepco este prezentat în imaginile de mai jos.

Oferta este valabilă în perioada 24 februarie – 9 martie 2017.