Catalog Praktiker: ”Oferte de primăvară”

În noul catalog al magazinului Praktier sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi plante și pomi, utilaje și unelte pentru grădinărit, materiale pentru construcții și mobilă, sisteme sanitare și aparate pentru încălzit.

Răsfoind broșura Praktiker, am văzut o motosăpătoare cu putere de 6,5 CP și 3 viteze (2 viteze înainte și o viteză înapoi), transmisie pe lanț. De asemenea, motosapa mai are 6 freze, 2 roți și un plug pentru umplut (prețul motosapei este de 1449 lei).

Am mai văzut pomi fructiferi de diferite soiuri, cu înălțimea maximă de 1 metru, la prețul de 9 lei și pom magnolie plantată în ghiveci (la prețul de 35 lei).

Mi-au atras atenția un aparat pentru legat vița de vie sau legumele (la prețul de 90 lei) și un set cu 3 unelte (polizor cu putere de 500 W, mașină de găurit, ferăstrău vertical cu putere de 300 W și o geantă pentru transport cu accesorii incluse) la prețul de 199,90 lei.

De asemenea, am mai văzut țiglă metalică cu grosimea de 0,4 milimetri (la prețul de 17,49 lei pe metru pătrat) și un pachet ce conține 2 produse (o găleată de 15 litri cu vopsea lavabilă și o găleată de 2,5 litri cu vopsea pentru interior) la prețul de 70 lei.

Pentru că în casă avem nevoie și de mobilă, am văzut prezentat în pliant diverse modele de mobilă. Dulapul cu 2 uși, o poliță și o bară pentru umerașe este la prețul de 299,90 lei. Dormitorul cu un pat, 2 noptiere și un dulap este la prețul de 599,90 lei.

Catalogul magazinului Praktiker îl vedeți ilustrat în imaginile de mai jos.