Catalog Profi: ”Acvaticii plușați”

Mi-am propus să servesc de dimineață doar aperitive și la cină carne pe grătar cu diverse salate și sosuri, rețete ce le-am învățat de la mama. Răsfoind noul catalog al magazinului Profi, am vazut prezentate diferite produse, cum ar fi carne de porc și carne de pui, salam și cârnați, lactate și brânzeturi. De asemenea, am mai văzut diverse sortimente de legume și fructe, produse pentru îngrijire și altele.

Am găsit în broșura Profi fructe grapefruit roșu la prețul de 3,69 lei pe kilogram și pere la prețul de 5 lei pe kilogram. În categoria legumelor, am văzut dovlecei la prețul de 6,49 lei pe kilogram și salată verde la prețul de 3 lei pe bucată. Pentru aperitive sau pachețelele pentru școală ale copiilor, am văzut salam sandwich la prețul de 1,69 lei pe 100 grame și șuncă din piept de pui (la prețul de 2,89 lei pe 100 grame). Mi-au mai plăcut și aripile de pui (la prețul de 9,49 lei pe kilogram) și pulpa de porc fără os, pe care am văzut-o la prețul de 13,49 lei pe kilogram.

De asemenea, mai sunt prezentate și produse pentru curățat, cum ar fi o pungă de 9 kilograme cu detergent automat cu parfum de lavandă (la prețul de 53,49 lei) și altele. Catalogul magazinului Profi îl puteți vedea prezentat în imaginile de mai jos.